Mange køber via e-handler
Sølvroret

Mange køber via e-handler

Størstedelen af online forretninger foreslår i øjeblikket flere fragtmuligheder. En af de mest almindelige er p.t. at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan hente produkterne på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså ultra hensigtsmæssig, og desuden tilmed den mindst kostelige leveringsmanér.

Du bør ligeledes prøve at bestille levering hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragttypen bliver en gang i mellem lidt mere pebret, men også meget ligetil. Den mindst kostelige leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men den løsning er betinget af at du har bopæl lige ved webbutikkens arbejdslager.

En masse webshops annoncerer levering på næstkommende hverdag på en hel del varer, men som imidlertid forudsætter at bestillingen anbringes forinden et angivent tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt ordnet forinden de lageransatte har fri.

Flere e-butikker yder fragt uden betaling, men tit afkræver det at du handler for en præcis sum. Derudover burde man beslutte sig for den mest letkøbte type af levering, som typisk – om man er ved Randers, Nørresundby eller Sæby – vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

Antal dages levering er vældig udslagsgivende

Det er jo efterhånden særligt let gængeligt for internetbrugere at lave prissammenligning i blandt flere internet outlets og for det har utallige online shops fundet det nødvendigt at trykke salgsværdien på produkterne – til børn, men ligeledes til herrer og damer – markant, og endda nogle gange garantere levering uden betaling.

Men det kan alligevel være fordelagtigt at prøve nogle forskellige netbutikker efter rabat før du bestiller, sådan at man er skråsikker på at få fat i den mindst kostelige pris.

Man må ikke desto mindre ikke glemme, at når en online virksomhed udlover et produkt for en udsalgspris som virker besynderligt tiltalende, så burde det ofte være et kendetegn på en snydagtig webbutik. Shopping med kort er trods alt indbefattet af en regel, som begunstiger køber imod snydagtige online webshops.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du bruge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at afbetale beløbet af flere omgange.

Kig om e-butikken er medlem af e-mærket

Forud for at nogen køber hos en online shop bør man reelt få overblik over shoppens handelsbetingelser, dog er det ofte ikke særlig sjovt.

Et nemmere alternativ er at kigge om e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket almindeligvis er et fingerpeg om at online virksomheden adlyder de officielle regler, tillige med at internet forretningen tit tilses af specialister som kender de gældende regler. Dette er en god chance for at blive assisteret, når du møder problemer som følge af din bestilling.

Tilsvarende går vi ind for at kunden er obs på de mest vedkommende bestemmelser der gælder for handlen, som for eksempel den ombytningspolitik hjemmesiden tilbyder. I relation til det er det ligeledes afgørende, at man når som helst gemmer ens ordrekvittering, således man i fremtiden vil kunne påvise købet, uden hensyn til om du er på udkig efter produkter til en kvinde eller mand.

Netshopping vækster kraftigt

Trustpilot genererer rigtig ønskværdige løsninger til at bese ret mange andre køberes vurderinger og derfor rekommanderer vi, at du efterforsker online shoppens anmeldelser forinden du lægger din bestilling.

Facebook resulterer i lignende altid gode muligheder for at få et kig ind i internet forhandlerens troværdighed. Derudover er der endda online forretninger hvor kunder kan sammensætte en kritik af virksomhedens service, som ligeledes må drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Hjemmesiden er reklamefinansieret. Vi har et tæt samarbejde med en hel del internet varehuse derved at vi præsenterer butikkernes tilbud, og indkasserer honorar når en af vores besøgende udfører en handel.

Vejledning vedrørende tilbud og e-handler understøttes hele tiden, men vi påtager os intet ansvar for forandringer der måtte være lavet efter at vi sidste gang opdaterede de anvendte informationer.